British Canyoning Festival

Canyoning udstyr

I sidste uge deltog vi i British canyoning Festival, og selvom det var småt (25-30 deltagere), var det en rigtig fed oplevelse, både for mig som havde lidt erfaring, og for mine venner som stiftede bekendtskab med canyoning for første gang.

Vi kom igennem 3 canyons på 2½ dag, og endte med kun at betale 650 kr pr mand, hvilket normalt er prisen for en enkelt guidet tur, så der er gode penge at spare, til gengæld må man også være forberedt på at man tager de store hop, i stedet for at rappelle dem, som normalt er en mulighed på de guidede ture.

Stemningen var god, og vi mødte folk fra hele verden (Sydafrika, New Zealand, Frankring, med mere), så uanset om du er nybegynder eller erfaring vil jeg anbefale dig at holde øje med næste års program, når det engang ligger færdigt (jeg skal nok linke til det her på siden). Det kommer til at foregå et sted på den skotske østkyst, men det er vist også alt som ligger fast indtil videre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *